Voorbeelden

Er zijn veel voorbeelden waarom u uw auto zou willen verkopen en waarom u dit aan Rootsautoinkoop.nl zou kunnen doen. Wij geven u enkele voorbeelden.

Voorbeeld 1
Meneer de Bruijn heeft een VW Polo en deze wil hij graag inruilen of verkopen omdat hij een nieuwe Opel Astra overweegt te kopen. Hij kan daarbij kiezen uit 2 mogelijkheden, te weten:

Situatie 1
Meneer de Bruijn ruilt zijn VW Polo in op de Opel Astra.

Prijs nieuwe Opel Astra € 25.000,-
Inruil VW Polo € 10.000,-
Toe te betalen € 15.000,-


Situatie 2
Meneer de Bruijn verkoopt zijn auto aan Rootsautoinkoop.nl en koopt daarna een nieuwe Opel Astra met korting.

Prijs nieuwe Opel Astra € 25.000,-
Dealer korting 8% - 2.000,-
Opbrengst verkoop VW Polo
Via Rootsautoinkoop.nl -/- - 9.250.-
Toe te betalen € 13.750,-

Bij verkoop aan Roots Autoinkoop is uw voordeel € 1250,-!


Voorbeeld 2
Mevrouw Smit heeft van haar werkgever te horen gekregen dat zij in haar functie van woonmakelaar in aanmerking komt voor een leaseauto of een auto van de zaak. Zij reed op dat moment een Fiat Punto van 2 jaar oud. Om "gezeur aan de deur" te voorkomen besluit zij een geheel vrijblijvende aanvraag te doen bij Rootsautoinkoop.nl.
Met een snelle en vooral eerlijke afhandeling binnen één dag met als sluitstuk een erkende RDW vrijwaring, geld op haar rekening en een officiële inkoopverklaring was mevrouw Smit een tevreden klant.

Voorbeeld 3
De heer Boslooper heeft op doktersadvies besloten niet meer te rijden. Hij heeft echter nog een Peugeot 206, die beneden op het parkeerterrein staat van zijn appartement. Omdat hij liever niet via internet wil adverteren en ook geen vreemde mensen aan de deur wil hebben besluit hij Rootsautoinkoop.nl in te schakelen. Slechts één persoon, namelijk de heer Wortelboer (de eigenaar zelf), heeft hem bezocht en op basis van een concrete en correcte aanbieding kon ook hij rekenen op een snelle afhandeling die tot in detail werd afgehandeld door Rootsautoinkoop.nl.
Natuurlijk zijn dit 3 eenvoudige voorbeelden. Er zijn nog tal van andere voorbeelden te noemen, die u zouden kunnen doen besluiten ons uw auto te verkopen.

Wacht daarom niet langer en vraag een aanbieding aan voor het verkopen van uw auto.