Roots Autoinkoop

Overgauwseweg 65A - 2641 ND, Pijnacker
T: 015 3693233 E: info@rootsautoinkoop.nl

Wat vinden onze klanten

Hieronder vind u de ervaringen van de klanten die u zijn voorgegaan.

  • Datum Reactie klant Score
  • 29/07/2019 Altijd goede service. Ondanks vakantie drukte kon het even tussendoor. 8
  • 29/07/2019 Hele goeie ervaringen staan altijd voor me klaar 7
  • 28/07/2019 Prima garage, fijne mensen 9
  • 27/07/2019 Zeer prettig en correct geholpen door kundige medewerkers 10
  • 24/07/2019 Gewoon top 7
  • 23/07/2019 Professioneel en meedenkend. Je wordt niet belazerd en ze geven ook altijd advies en hulp waar dat kan. 10
  • 22/07/2019 We zijn geholpen door een vriendelijk jonge en enthousiaste verkoper hij heeft ons goed geholpen en duidelijk uitleg gegeven.De de door ons gekochte auto is in een prima staat afgeleverd. 8
  • 17/07/2019 1 auto gekocht en aan 3 auto's onderhoud laten doen naar veel tevredenheid 8
  • 16/07/2019 Wij hebben de mensen van de Firma Roots als prettig en correct ervaren.Bij de aankoop en aflevering van de auto is men alle afspraken nagekomen. 9
  • 15/07/2019 Vriendelijk en deskundig personeel, goed geholpen. 8
  • 15/07/2019 Fijn bedrijf! 10
  • 11/07/2019 goed 9
  • 08/07/2019 Prima.vriendelijke mensen. 8
  • 03/07/2019 Zoals altijd prima, snel en vakkundig geholpen. 9
  • 03/07/2019 Het maken van een afspraak voor elke beurt, maar ook voor elke acuut probleem, verloopt altijd heel soepel. Leenauto is altijd beschikbaar en het onderhoud en de reparaties worden altijd vakkundig uitgevoerd. 9
  • 02/07/2019 Altijd correct ontvangen en behandeld, goede terugkoppeling van uit te voeren reparaties inclusief de te verwachten kosten. 7
  • 02/07/2019 Topservice ze zijn bereidt om net dat ene stapje extra te zetten. 10
  • 30/05/2019 goede ervaring en goede service 7
  • 30/05/2019 Uitstekende service bij de aanschaf van mijn nieuwe, gebruikte auto. De administratieve afhandeling verliep heel vlot. Je merkt aan alles dat ze deskundig en klantvriendelijk zijn! 8
  • 22/05/2019 Top! Hele redelijke mensen. 10
  • 19/05/2019 een professioneel autobedrijf en vriendelijke service. 10
  • 18/05/2019 Punctueel: ze slaan niets overProfessioneel: wat er moet gebeurt goedGroen: als iets behouden kan worden door bijv te lassen doen ze dat liever dan direct vervangen Communicatief: ik werd goed en begrijpbaar op de hoogte gehouden 10
  • 16/05/2019 Altijd eerlijk advies. Denken in oplossingen en niet in euro’s 10
  • 15/05/2019 Degelijk bedrijf.eerlijk en vakbekwaam.zeker een goede aanrader. 9
  • 14/05/2019 Hier wordt u altijd goed geholpen 9
Inkoopformulier

Vul uw kenteken in: