De aanpak

U wilt uw auto verkopen - onze aanpak
U wilt uw auto verkopen en wel tegen een goede en eerlijke prijs en u wilt meteen uw geld en een vrijwaring ontvangen. Ons concept biedt daarvoor de beste oplossing. Vul het formulier in en laat ons vrijblijvend een concreet aanbod doen op uw auto.

Waarom aan ons uw auto verkopen?
Een auto verkopen is en compleet ander verhaal dan een auto kopen. U gaat zelf het internet op om uw auto te verkopen, dan kunt u tegen een aantal struikelblokken oplopen, waarmee u vóóraf niet of nauwelijks rekening gehouden hebt en dat wilt u niet. Gezeur aan de deur door onbekenden, onzekerheid over met wie u van doen hebt en of u wel uw geld krijgt. Kortom gedoe, waarop u niet zit te wachten.

Wij bieden u een persoonlijke benadering en een correcte en nette afhandeling. We komen, indien gewenst bij u aan huis, de betaling wordt direct telefonisch aan u overgeboekt naar uw bank en ook de vrijwaring van de Rijksdienst voor het wegverkeer (RDW) ontvangt u ter plekke. Kortom maatwerk!

Als u ervoor kiest om zaken bij ons af te handelen, dan kan dat uiteraard ook. U bent op afspraak op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.30 uur van harte welkom op ons adres Overgauwseweg 65 te Pijnacker.

Een afspraak maken via het internet is eveneens mogelijk. Als u een bericht stuurt naarinfo@rootsautoinkoop.nl, dan nemen wij direct contact met u op om een afspraak te maken, eventueel buiten de eerder vermelde werktijden.

Rootsautoinkoop.nl brengt graag een bod uit.

Wij zijn gespecialiseerd in benzine auto's. De auto's die wij zoeken zijn van het bouwjaar 2000 tot heden, met een maximale km stand tot 130.000 km.